Dictionar erotic

Fii documentata! Aflaexact ce inseamna termenii erotici pe care ii poti folosi in jobul de videochat.

S/W/F
Abreviere pentru " single white female" (femeie singura alba).
SADO-MASO
O persoana sadica si masochista. 
SAM
Abreviere pentru "Sex Appeal and Magnetism" (carismatic si fermecator). Folost mai mult pentru a descrie barbatii decat femeile. 
Sapiosexual
Atractia fata de persoane inteligente
Scoptophilia
Fetish pentru a-ti privi partenerul/partenera facand sex cu alta persoana
SISSY SLAVE/ SISSY TRAINING
“Sissy training” este un proces in care barbatul submisiv invata sa se comporte ca o femeie si preia indatoririle unei femei. Sclavul, cunoscut ca “sissy”, invata sa adopte comportamente feminine si sa desfasoare activitati de femeie sub indrumarea partenerului dominant. Activitatile variaza de la acte non-sexuale cum ar fi curatenia in casa sau aplicarea machiajului la acte sexuale precum sexul oral si penetrarea anala. Epilarea corporala este de asemenea o practica des intalnita.
SPH( Small Penis Humiliation)
Umilirea penisului mic este un fetish masculin in care barbatul este excitat atunci cand partereul rade de marimea penisului sau. Acest lucru nu depinde de marimea lui reala. Acesta poate avea o marime adecvata a penisului si totusi sa isi doreasca acest tip de umilinta. Exista multiple teorii cu privire la originea acestui fetish. Unii spun ca este un fenomen social rezultat din interactiunea umana in cadrul careia exista comparatii. Altii spun ca poti deprinde acesta dorinta prin consumul exesiv de filme porno. Exemple: “Your dick’s so small, satisfying a woman for you is ”Mission: Impossible”. Ai instrumentul atat de mic, incat ca sa satisfaci o femeie e Misiune Imposibila.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 1000 de dolari!

afla detalii!