Dictionar erotic

Fii documentata! Aflaexact ce inseamna termenii erotici pe care ii poti folosi in jobul de videochat.

A-HOLE

Abreviere de la "ass-hole":

  1. Anus
  2. O persoana foarte enervanta. 

EXEMPLE:

Show me your a-hole!

He is such an *a-hole*.

ORIGINE:

Cunoscut si ca “asshole” sau “ass-hole”, cuvantul a aparut in secolul 20, aproximativ anul 1880, fiind un termen American variat din “arsehole” (fund). Totodata, termenul este variat si din”ash-hole”, cuvant apartinand dialectului scotian.

ABC Party

“Anything but clothes" Party

Petrecere tematica in care toti participantii trebuie sa vina dezbracati. 

Exemple:

Dude that ABC party last night was raging, theres nothing better then seeing girls with just a piece of tape on dancing around!

ABRASION

Stimularea erotica a suprafetii pielii cu materiale abrazive precum matase bruta, piele de capra, smirghel fin, unghii, perii si alte obiecte de acest gen. In practica BDSM, pielea unui sclav, care de cele mai multe ori este legat la ochi, este atinsa sau zgariata cu materiale abrazive de o duritate ridcata generand nivele diferite de durere.

ORIGINE:

Aparut in anul 1650 din latinul abrasion, echivalent cu abrās(us) + -iōn- -ion

ACE FUCK
Sex anal
ACME

Termen psihoanalitic pentru cel mai inalt punct sau o insumare a momentelor de excitare sexuala si placere atinse in timpul orgasmului in cadrul actului sexual. 

Exemplu: Physics is the acme of scientific knowledge

ORIGINE: Termen aparut la sfarsitul secolului al 16-lea de la grecescul akmē  (cel mai inalt punct). Pana in secolul 18 a fost considerat termen grecesc si a fost scris in litere grecesti.

ACROPHILIA
Fetishul de a face sex in locuri la inaltime cum ar fi pe munte sau pe acoperis ORIGINE: termen format din acronimul englez acro- (provenit din termenul grecesc ἄκρος, akros,"cel mai inalt") si englezescul -philia (provenit din termenul grecesc φιλία, "iubire de frate")
AGE PLAY
Un fetish de role-playing in care participantii pretind ca sunt mult mai batrani sau mult mai tineri decat sunt de fapt.   Exemplu: "Daddy" Chris and his "daughter" Amy decided to participate in ageplay even though Amy was over eighteen and not really his daughter.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 1000 de dolari!

afla detalii!