Angajari videochat

Cum sa te angajezi la videochat in Bucuresti in 10 pasi simpli.

Programeaza interviu
Imi cautam un job in videochat si nu stiam ce sa aleg. Am gasit multe oferte de angajari videochat in Bucuresti, dar dintre toate locurile de munca disponibile la acel moment, am ales Kendra Studio pentru imaginea impecabila pe care a avut-o mereu. Am facut cea mai buna alegere din viata mea. In prezent castig lunar peste 10.000 de dolari!

Madalina - Model Kendra Studio

Angajari videochat Bucuresti in 10 pasi simpli

1. Programarea interviului. Ne contactezi pe chatul de pe site sau telefonic.

Daca vrei sa beneficiezi de oferta de angajari videochat a celui mai bun studio din Bucuresti , in primul rand trebuie sa iei legatura cu noi. Este cineva constant pe chatul din coltul din dreapta jos, care iti poate raspunde la cateva intrebari initiale si te poate indruma la inceput. Tot acolo vei primi si adresa noastra si vom stabili cu tine o zi cand ne putem vedea in studio.

2. Interviul in studio

Vei veni la studio si vei cunoaste echipa noastra. Interviul este informal, sub forma de discutie lejera despre experienta ta anterioara, cerinte, limba engleza si iti vom raspunde la toate curiozitatile. Vom face un plan de desfasurare pe urmatoarele zile si vom stabili exact urmatorii pasi.

3. Alegerea site-urilor

Daca esti un model cu experiența, atunci vom alege împreună site-urile pe care vrei sa lucrezi. Daca esti model nou, vom alege noi pentru tine, bazandu-ne pe impresia pe care ne-ai factut-o. Vom alege ceva ce se mulează perfect pe stilul tău, personalitatea ta si modelul care vrei sa devii.

4. Crearea profilului tău de model

In urma interviului, împreună cu echipa si colega care se ocupa de strategie in dezvoltarea modelelor vom defini exact profilul tau de model si ce imagine vei avea online in cariera ta. Iti vom crea conturile pe site-uri si vom face descrierea initiala. Vom alege numele tau de model si vom programa sedinta foto.

5. Sedinta foto initiala

Pentru a începe colaborarea cu noi va trebui sa faci si o sedinta foto initiala, care dureaza in jur de o ora. Aceste poze le vei folosi doar in primele 10 zile. Dupa 10 zile, timp in care te obisnuiesti la noi si iti achizitionezi primele tinute, refacem sedinta foto, mult mai detaliat, pentru ca imaginea ta online sa se apropie de perfectiune. Totodata programam prima ta tura online si sedinta de training de initiere.

6. Trainig initial

La trainingul inițial, un trainer personal, pe care il vei avea alocat pe toata durata colaborarii cu noi, te va ajuta sa faci primii pași in domeniu. Iți vei alege o camera din peste 50 de camere tematice disponibile, vei invata ce este un model de videochat, vei vedea cateva modele online, veti alege tinute, ti se va prezenta regulamentul, vei învăța secrete pentru a face cat mai multi bani.

7. Prima tura online

Aceasta este ziua cea mare. Ziua in care vei performa online ca model in cea mai buna echipa a unui studio din Romania. Trainerul tau te va asista permanent si te va indruma pas cu pas. Iti va scrie atunci cand nu stii ce sa ii spui unui membru, vei tine legatura cu ea atunci cand ai o curiozitate, va fi cel mai bun prieten al tau in ziua respectiva. Vei face si bani, desi nu sunt importanti la inceput.

8. Primele zile online

In primele zile online, daca esti un model fara experienta, vei fi putin stangace. De aceea trainerul tau te va indruma pas cu pas in directia potrivita. Nu incercam sa transformam toate modelele dupa un tipar prestabilit ( ex: toate modelele trebuie sa fie imbracate ca de nunta, cu coliere la gat, sa stea nemiscate in camera sau in picioare, sa aiba un caracter arogant), nu. Ne vom adapta stilului tau si iti vom desoperi nisa de membri la care tu prinzi cel mai bine si vom crea un model online de succes in jurul caracterului tau natural.

9. Sedinta foto detaliata

Deja au trecut cateva zile si te-ai obisnuit in echipa noastra. Timiditatea si emotiile care te caracterizau in primele zile au disparut, te simti mai bine in pielea ta. Ti-ai comandat cateva tinute, ne-am dat seama ce tip de make-up te prinde cel mai bine. Esti pregatita sa faci o sedinta foto detaliata, care te va pune cu adevarat in valoare. Este timpul sa afisezi o imagine online de superstar.

10. Definirea profilului tau de model si training intensiv.

Probabil au trecut deja 2 saptamani de cand esti la noi. Ne-am dat seama ce tip de model esti, ce iti trebuie pentru a evolua, ce caracter ai si care este modul prin care vei face foarte multi bani. De astazi inainte vei afla in fiecare zi de ce a meritat sa alegi Kendra Studio si de ce te avantajeaza sa faci parte din echipa celui mai bun studio de videochat.

Secretul videochatului de succes nu sta intr-un lucru mare, pe care il faci si ai succes. Sta in multe lucruri mici, pe care le vom calibra de-a lungul timpului, zi de zi, pana tu vei ajunge sa ai succesul pe care ti l-ai dorit.

Echipa noastra se va ocupa constant de asta pana vei ajunge la maximul potentialului tau.

Succesul

Au trecut cateva luni de cand ai inceput, increderea tine a crescut, poate chiar ai uitat de inceputurile tale in care te-ai zbatut sa ai succes. Te bucuri de venitul tau lunar, viata ta s-a echilibrat si stabilizat, probabil deja faci planuri de viitor pentru o vacanta sau achizitia a unei case sau masini. Lucruri normale pentru orice om cu venituri stabile. Ai devenit superstarul pe care ti l-ai imaginat si la care sperai timid la inceput. Astazi…tu esti Kendra.

Programeaza un interviu azi si beneficiezi de oferta noastra limitata, salariu minim garantat de 1000 de dolari!

Programeaza intalnire!